Saturday, May 31, 2014

Event Report : Matrix Trend 2014 "Denim Code"


Hai beautifuls 

Post kali ini aku mau share event yang diadain sama Matrix Indonesia, yaitu peluncuran trend terbaru dari Matrix yaitu “Denim Code”. 

Saturday, May 24, 2014

Butterfly Eys



Asslammu’alaikum beautifuls..

This post also related to my Mizzu Challenge post. You can check here ;) 

As you know, I made some creation using Mizzu eyeliner to participating in Mizzu Challenge Contest. And in this post is the details of my Butterfly eyes. 


Friday, May 23, 2014

Masquarade Look




Asslammu’alaikum beautifuls..

I always adore masquarade, the beautifuls and the mysterious comes together. And hope if I will going to masquerade ball someday, hihihii..



Sunday, May 18, 2014

Tuesday, May 13, 2014

Musical Eyeliner

Assalamm'alaikum beautifuls..


As you know, this month I join Mizzu Challenge from Mizzu Cosmetics, and can't help my self to share all the details of every look I created.

This post is about musical eyeliner. I draw anything related to music, with Mizzu eyeliner, in my face :D

Thursday, May 8, 2014

Mizzu Eyeliner #MizzuChallenge

Aloha beautifuls..

Gimana kabarnya? semoga semuanya sehat - sehat yaa.. Amiin YRA

Beberapa posting aku tulis pake bahasa Indonesia, ya emang gitu deh aku suka labil kadang pake English, kadag pake Indonesia, gpp yaa.. tolong di maapkeun :D

Di post kali ini aku mau share apa aja yang aku bikin dengan Mizzu Eyeliner. Udah pada kenal dong pastinya sama eyeliner yang ngehits ini? selain murah, eyeliner ini juga waterproof, smudgeproof, dan ujungnya yang kaya spidol bikin mudah banget buat berkreasi. Review aku tentang Mizzu eyeliner bisa di klik disini


Tuesday, May 6, 2014

Gouged Eye and Stitched Mouth



Assalammu’alaikum beautifuls..

In this post I will show you some gory pics, hihiihi..

I made gouged eye and stitched mouth to celebrate presidential election in Indonesia. Because I think it’s will be more fun if I do this pic as campaign for the elction. 





Sunday, May 4, 2014

REINE DOLL SHOP'S (I AM A QUEEN) IBB MAKE UP CHALLENGE



Aloha beautifuls…

Kali ini aku mau ikutan Makeup Challenge yang diadain oleh Reine Doll Shop. Wah siapa ya Reine Doll Shop ini? Jadi Reine Doll Shop adalah online shop yang menjual kosmetik kesukaan kita para perempuan yang senang bermain dengan makeup, hhiihii…

Di ReineDoll Shop ladies bisa menemukan berbagai merk favorit. Sesuai dengan motonya “We Provide The Best Selection of Beauty Products Just For You” 

Dan yang lebih cihuynya, Reine Doll Shop bikin Makeup Challenge dengan tema “I’m a Queen”
Hadiahnya menggiurkan banget yaaa.. Bikin mau semua *__* 


Makeup Collaboration "Arabian Gems"

Aloha beautifuls...

Apa kabarnya? semoga semuanya dalam keadaan sehat yaa..

Ini post pertama aku di bulan Mei. Dan di post perdana ini aku dan beauty blogger yang kece - kece bikin makeup collaboration dengan tema "Arabian Gems"