Thursday, August 28, 2014

BH Cosmetics 12 pcs Brush Berry Set First Impression



Assalammu’alaikum beautifuls.. 

As I post here, I won Notalie giveaway gift. And this post I decided to open and share you about the BH Cosmetics 120 brush set berry. 




This brush set contains from 12 pcs brush (mostly for eye brush), and packaged with a syntetic-leather-snake skin pouch, and the colors berry <3 p="">


Let’s open what brush inside it ^^ 









  • Dual Sided Brow & Lash
  • Spoolie
  • Skinny Eyeliner Brush
  • Fine Eyeliner Brush
  • Angled Eyeliner Brush
  • Smudge Brush
  • Fan Brush
  • Flat Eyeliner Brush
  • Small Eyeshadow Brush
  • Eyeshadow Brush
  • Blush Brush
  • Powder Brush 


Dual Sided Brow & Lash




Spoolie




Skinny Eyeliner Brush 





Fine Eyeliner Brush 






Angled Eyeliner Brush 




Smudge Brush 




Fan Brush 




Flat Eyeliner Brush 




Small Eyeshadow Brush 




Eyeshadow Brush 




Blush Brush 




Powder Brush 



 Face brush with plastic cap





If you are afraid the fur of the brushes will fall out if you pull it, don’t be afraid. These brushes came in very good quality. This video I make to show you that the fur of the brushes will stay in the place, even tough you pull out them. 

video


What I loves :


  • Really good quality with a reasonable price. In the BH Cosmetics, this brush set the price of this brush 24.95 $ (but BH Cosmetics always offer discount, and you can get until half price).
  • It comes with pouch, so you will not confuse where to put them when you go travellig and should brought makeup brushes with you. 
  • The face brush : fan brush, blush brush, and powder brush came with plastic cap

What I don’t love :


  • The brush set didn’t comes with a foundation brush, so you should buy sponge or foundation brush to apply your foundation. 
  • Not available in Indonesia. You can buy from online shop that sells BH Cosmetics produducts

Once again, thank you so much Notalie for giving me this beautiful brush set. Follow her to explore more of beauty world ^^ 

Thank you so much beautifuls to stop by in my post, I will see you soon in my next post :* 




6 comments:

  1. Would you tell me which online shop did you buy this BH brush set ...? ^_^ the price looks adorable


    Http://beautyasti1.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. haloo asti ;)
      BH brush set ini aku dapat dari giveaway yang diadakan sama @Notalie_Beauty ^^

      kalo kamu mau beli brush set nya, beberapa online shop di facebook jual seperti di Nicula BeautyStore atau Makeupuccino.
      semoga membantu yaa...
      dan makasih udah mampir disini ^^

      Delete
  2. Waaah..yang menang Giveaway.. kamu beruntung banget ya manda.. nice review.. dan nice brush nya.. mupeng karena warna nya kece abis.. pink..

    ReplyDelete
    Replies
    1. iyaa Alhamdulillah mba Dine, lagi lucky kayanya.. hihihii...
      ayoo ayoo dibeli, hihihii..
      sebenernya ini hampir sama dengan yg 12 brush set classic, cuma beda di warnanya aja..

      makasih ya mba Dine udah mampir ke sini ^^

      Delete
  3. Aku juga punya nih kak yang warna pink sama putih. Beberapa brush ada yang lemnya udah lepas :( sedih deeh. O ya kak, saran aja ya kak kalo pake ini pas di bersihin sabunya dikit aja soalnya susah ilang ntar sabunya *pengalaman* hihi

    Nice info dear ^^

    Visit mine
    Lyl-s.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. aah iya lyla udah lepaas lemnya? :(
      kira-kira kalo ditempelin pake lem tembak bisa ga ya?
      aku belum cuci kuasnya, soalnya belum dicoba ke wajah, hihihii... nanti aku cucinya pake sabun dikit-dikit. makasih yaa sarannya lylaa :*

      makasih juga udah mampir di sini ^^

      Delete

Terimakasih banyak pretty ladies untuk komentarnya :*