Saturday, October 4, 2014

Sexy Vampires Look



Assalammu’alaikum beautifuls..

October, is identic with Halloween. I love Halloween because I can make a scary or gory makeup, and people didn’t think it’s weird because yeah, it’s Halloween ^^ 

And in this makeup look, I ask my sister Tika, to be my model. I want to make a sexy vampire look on her. Because sexy vampire look, will not suit at me at all. I’m not sexy, and I’m fat. LOL. 


My sister, Tika, before makeup. Please don't ask me why she has very asian face with her hooded eyes and I'm not :D


So here is the look, for sexy 





And I just put the fake blood ( I use red food coloring), beside her mouth to make a-just-bite-people-look. 






Model : Atika
Makeup by me
Photography by me

Product I used : 

Eyebrows : Davis eyebrow pencil in dark brown
Eyes :
Viva eyeshadow base gel
Oriflame Kohl eyeliner pencil
Stardell eyelashes no.47
Eyecom contact lenses in blue
Face :
Mustika Ratu Simply Stay liquid foundation shade pearly white
Mustika Ratu Simply Stay cake powder shade pearly white
Lips :
Make Over liquid lip colors in Red Temptation 

Behind the scenes :D


I hope you like this look, and I will see you in another Halloween look, hihihii..

See you again beautifuls :*




10 comments:

  1. Manda, keren banget ini, i love the eye makeup. Tutorial dong hehehe

    Esybabsy.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihihii...
      makasih ya esy :*
      esy juga klo bikin makeup selalu keceh *_*
      ini cuma eyeliner gel hitam, aku blend pake essedo item, terus atasnya essedo merah esy. Insya Allah nanti aku bikin tutorialnya yaa ^^

      Delete
  2. Suka softlensenyaa
    Itu yang dubai lens itu ya? Ada rekomen beli lens itu murah dimana gak say?

    ReplyDelete
    Replies
    1. makasih diah :*
      iya softlensya yg dubai itu. cakepp ya ternyata, hehee..
      aku belinya di www.mataindah.com
      harganya murah sekitar 55rban ^^

      Delete
  3. keren manda....dapet banget sexy ama vampy nya!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. aaaahh makasih imelda :*
      kamu juga klo bikin makeup selalu kece.. apalagi yg beyonce itu
      sukaa bangett <3

      Delete
  4. Ide nya keren manda.. Eyemakeupnya udah vampir banget..

    ReplyDelete
    Replies
    1. makasih banyak mba Dinee.. jadi malu nih (blush), hihihii..
      eye makeupnya mba dine juga okeeh banget ^_^

      Delete
  5. mandaaaaaa keren keren kereeennn,,,aku suka banget sama makeupnya, sayang ga ada step by stepnya sama closer look buat matanyaa..kerenn ih :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. aaahh makasih putri :* jadi malu, hhihihi...
      Insya Allah nanti bikin step by step nya yaa.. tapi beneran mudah ga, eyeshadow merah aku blend diatas eyeshadow hitam. udah itu aja LD

      Delete

Terimakasih banyak pretty ladies untuk komentarnya :*